Alla inlägg under november 2008

Av Sara - 12 november 2008 14:03

Här kommer bild från Bröllopet i sommras.. Johanna och storebror Magnus.

Av Sara - 12 november 2008 13:11

mumma mumma!!!

Av Sara - 12 november 2008 10:57

Lägger in lite kort på mina nära o kära.. Eller på några av dom iaf..

Av Sara - 12 november 2008 10:54

 haha, vi bara måste börja med kortet jag så vackert kallar,


VAR ÄR BADBOLLEN??

Av Sara - 12 november 2008 10:20



Mm, ja sitter o myser i julmusiken nu, härligt härligt.

 Tänk vad alla där hemma e glada att jag inte bor där längre o förpestar deras hem med julmusik i november.. Nåja, började ju julplaneringen o tyckte mig se att jag hade lite mer tid än jag befarade, skönt.


Nu grubblar jag bara på det här med julklappar, jag är verkligen långt ifrån välborgad just nu. Men jag vill ju ge något till alla, funderar på ett julgodispaket till familjer o så nån slags present till de minsta. Då är kruxet att det blir grymt mycket godis att göra, o orkar jag det? Jag som gnäller över att stå o laga mat för jag måste sätta mig ner o pausa för kroppen säger ifrån.. hmm.. Tål att tänkas på.



Av Sara - 12 november 2008 08:37

Morrn Morrn!


Så vaknar man då i en vinter igen, de va minsann ingen snö inatt när jag va uppe på min nattliga tur för att kolla om toaletten fortfarande fungerar som den ska. Men så är det inte mycket snö heller så den hann väl ramla ner efteråt. Vackert är det! Men jag har inga bra vinterstövlar, blir väl o snubbla runt i hjärtats snowjoggings, heyy..


Detta måste iaf innebära att julen snart är här va? o med andra ord, det är nog dax för mig att idag ta fram kalendern o kika o börja min julplanering. Är ju snart första advent tror jag.. Då ska vi ha adventsfika såklart, det vore bra om jag hunnit baka mina lussebullar, saffransskorpor o sånt där tills dess, så vi har nåt att bjuda på oxå.


Hihi, så nu ska jag leta fram mina gamla skivor med jullåtar, man kan väl inte julplanera utan julmusik väl? :D



Av Sara - 11 november 2008 11:44

Japp!

Då var det då äntligen dax för den där kursen Sofia lockat mig med.. Ikväll är första gången, ska bli väldigt intressant o spännande. Om jag förstått det hela rätt ska vi meditera och förhoppningsvis kommer jag lära mig nåt bra och nyttigt om mig själv av detta.

Fast det kanske tar ett tag o få in snitsen, ja det är väl helt ok i såna fall.

Jag har fått en lista på saker jag ska ha med mig.

Papper och penna, nåt att ligga på, kudde o filt o varmt om fötterna.. Det blir mycket packning det, så Darling J ställde upp o ska skjutsa oss sen. Antar nämligen jag behöver minst en extra kudde, oroar mig lite för att komma upp o ner från golvet men det ska väl gå bra.

Känner mig inte längre vig som ett kylskåp (som jag gjorde förr) utan snarare vig o smidig som ett frysskåp. Skyller merparten av det på graviditeten.. hehe.


Förut kunde man ju flytta eller pressa undan fläsket lite grann, det går inte nu, det säger stopp, magen e stor o hård och jag ser ut som en  välfylld eller överfylld badboll med kycklingben o armar. Eller som ett tält som Sofia sa.. hehe.. O ändå e jag så nöjd. Har aldrig varit så nöjd me min mage som jag är nu.

Men den är lite besvärlig att leva med,

vi börjar med att stå. Stå är skitjobbigt rent ut sagt. Antar att jag står annorlunda för att balansera magen bättre och helt enkelt sliter ut musklerna eller nåt.

Igår handlade vi, stå i kö när någons betalkort långt där framme krånglar är inte så roligt längre. Jag flåsar o stånkar o stönar o ger säkert folk en massa roliga skratt, eller så tror dom väl att jag snart ska föda eftersom jag måste stå o luta mig mot vagnen. hahha. Härligt..


Att sitta då. Tja, det är då man får ont i ryggen om man är mig. eller i revbenen eller i hela kroppen tillslut. Små stunder av sittande går bra så klart, men jag har absolut inga planer på att gå på timlånga föreläsningar eller nåt sånt. Då skulle jag dö eller åtminstonde nästan.


Att Gå funkar! jupp, om jag får gå sakta så magen inte kramper då. Min kära J skrattar åt mig ibland för det går så sakta, hehe..


Det bästa som finns!! Att ligga ner! ååh, vad det är det bästa som finns just nu.. ok, det är en hel del bekymmer med att ligga bekvämt i längre stunder men ååh, vad härligt det är när man lyckas, i fem minuter eller så, få in en perfekt liggställning, där blod och luft flödar fritt. På mage är inte ens att fösöka med, smärta! På rygg funkar ibland, om jag lutar mig en aningens åt ena hållet så magen inte trycker rakt på nånting där inne så man tappar luften och får ont. Lutar  man sig lite för mycket åt nåt håll får man kramp i ljumsken, därför bör man göra små små rörelser. :D Som om man överhuvudtaget kunde röra sig snabbt. Hah!

Liggandes på sida, jupp, där har vi den. Med kuddar o täcken att bulla upp med på strategiskt valda paltser kan man nästan sova som en prinsessa. :D Åh,vad jag vill sova.. Sova sova sova sova..


Nä, nu måste jag resa mig upp lite, innan ryggen går av.. Men om jag känner mig själv rätt så e jag väldans snart tillbaka för att tillägga nåt jag glömt..




Av Sara - 11 november 2008 11:24

Ja, vad gör han/hon egentligen?

Helt sjukt vad den bufflar där inne just nu, känns som den försöker ta sig ut för hand. Eller åtminstonde gräver ner sig. Att det kan göra så ont..


Vi har ju gått i 34 hela veckor nu.. Inte illa.. :D



Ovido - Quiz & Flashcards