Alla inlägg under november 2008

Av Sara - 20 november 2008 10:38


Gymnasietid, sommartid, o mörka nätter..


En liten flashback till visfestivalen i Västervik.. Varför vet jag inte.. I vilket fall.. En vacker sång är det iaf..  

Av Sara - 20 november 2008 09:02

Morrn Morrn!


Idag har solen bestämt sig för att visa sig.. Det innebär en promenad på schemat för dagen.

Så ser jag nu när solen går upp ordentligt att jag verkligen behöver putsa fönstrena. Jag tvivlar nämligen på att det är så disigt ute som det ser ut.



I övrigt lär jag väl städa som vanligt.. skönt o ha fredagen till slappande och då ändå få en ren lägenhet till helgen.



I övrigt känner jag mig sur nu när jag tänker efter.. Bitter, butter o grinig. Avis på alla andra som har eller tar allt dom vill ha. Jag vill oxå få. .

o nu tänker jag på renovering av lägenheten tex.. alltså.. alla håller på o fixar o tapetserar o målar o fixar o donar..

Jag vill oxå ha andra tapeter  och färger i den här lägenheten.. jag menar.. orangegult är inte en skön färg att ha i tre av sex möjliga utrymmen. ett badrum i vitt med blått golv är inte vackert det heller.. ser bara tomt eller plåttrigt ut.. kunde väl varit nåt mer blått då.. varför lägga in ett blått plastgolv över huvud taget?


Jag orkar tydligen inte ens borra fyra nya hål i babissängen så jag kan få ett till läge på sängbotten.. Hu!!


Bitter, Butter och Grinig!

Av Sara - 19 november 2008 20:26

De e förlossningskliniken!!!


Onsdag, det betyder förlossningskliniken på tv4 fakta.. Spännande spännande.. Men kvällens match Leksand-Västerås e ju inte på tv så då får man dela sig lite o kika på swehockey på datorn o samtidigt kolla tvn.. Knivigt, i know.. Men hey, vad gör man inte för underhållning?


Just nu står det 2-2 inför tredje perioden, o Jocke rapporterade just direkt från Ejendals arena att det är en skitmatch. Vi hoppas den tredje blir bättre da..


Jag vill att vår Bebis ska komma snart.. jag vill inte riktigt vänta mer.. Vill att den ska komma ut så jag får se den o lukta på den. Längtar och längtar här..

Av Sara - 19 november 2008 15:55

Kvälls!


Ja nu har vi ordnat faderskapsintyget. Vi var iväg på socialen förut idag o skrev på papper om att Jocke är pappa till skrutten i magen. Eller han skrev på att han var det och jag godkände att han var det.. eller nåt sånt..

 Visste ni att det behövs två vittnen för att få skriva på att man är pappa? Ja, om man inte är man och hustru det vill säga..


Sen var det dax för Jocke o åka tillbaka till jobbet så jag tog en liten promenad i det grå vädret, kallt som attans ute.. Säkert 1 eller 2 minus ute juh.. O när jag går där o huttrar så börjar det snöa lite lite.. Så nu är det vitt ute igen..

O vinterlandskap leder till julmusik!  Så nu lyssnar jag på "En riktigt svensk jul" o går o plockar o fixar lite här hemma.


Bara för det måste ni få ett tubeklipp, det var länge sen nu ju. Världens vackraste julsång med en grym man...


Av Sara - 19 november 2008 09:21

såg ut nånting åt det här hållet.. Ser ni ljuset, styrkan, den ofantliga styrkan?

Ser ni mildheten och ser ni det farliga i Honom? Eller är det bara jag..

Fantastiskt tycker jag.. Nu har jag googlat honom och det som står om honom är ganska precis den känslan jag fick när han kom till mig.

Det finns en massa små saker.. som får mig att tro ännu mer på det jag påbörjat.


Nu vill jag veta mitt syfte i allt, mitt mål.. Det känns som det är något stort på gång.

Av Sara - 19 november 2008 08:44

Haha, vilket ord.. Stavas det så? Ruljans?!


Morrn Morrn gott folk o fä!

Idag är det full rulle i magen kan jag säga.. Det bufflas o ordnas. Antingen tränar någon gjympa eller så möbleras det om.. Hmm, kanske har den äntligen börjat packa flyttkartonger?


Barnmorskan sa till mig att ha ett allvarligt samtal med den lille om att det var lite på tiden att börja leta efter utgången nu.. Hoppas den lyssnade på det hon sa, för jag har inte hunnit prata om det där ännu.

Av Sara - 18 november 2008 11:57

Jopps,


Nu tycker jag att jag varit duktig ändå. Suttit o skrivit ett långt brev till a-kassan. Orka sitta o o ringa o ringa o ringa. Jag var ju duktig nog att jag ringde dom förut, men där sa dom (läs telefonsvarare)på en gång att det var för lång kö så man skulle ringa senare.. O samma sak sa maskinen när jag provade en stund senare... o senare igen.. Ja, då blev jag trött o skrev ett brev istället.


Är det inte skumt att man inte kan maila dom direkt istället? Eller få ett direktnummer så fort man har ett ärende. Förstår ni vad jag menar? Om dom skriver o vill ha arbetsgivarintyg o allt vad det nu är dom vill ha. Borde man inte få en mailadress och/eller telefonnummer till just den handläggaren man fått då?


Nåväl, brev funkade förr i tiden, då ska det väl funka nu med.


Det känns fortfarande surt att jag är pank, men om den här grejen med akassan kunde bli klar nån gång så kanske saker o ting löser sig ändå.


Idag ska jag.. Uj, jäklarns, såg just vad klockan var, gudars, tiden går snabbt..  Idag ska jag med svärmor till röda korset, dom skulle visst plocka frma julprylar idag. ska kolla efter några roliga småprylar, typ virknålar o sånt, o kanske om det är grymt billigt o snyggt att jag hittar nåt juligt o köpa med.


Senare ikväll är det kurs igen, gudars, jag hinner inte med allt. Jag trodde man skulle bli uttråkad av o bara va hemma, jag stressar snart mer än jag gjorde när ja jobbade ju.

Längtar efter en lugn dag när det inte finns några andra måsten än att ge katten mat typ.


Nu måste jag rusa o göra mig i ordning.. 30 min innan svärmor är här.. Gaaahhh

Av Sara - 18 november 2008 08:42

Morrn Morrn gott folk o fä..


Inatt sov vi dåligt, jag o bebis alltså. Insåg igår att jag är i princip pank, jag har inga pengar kvar. Så då gick det inte att sova.. Efter nån timmes rullande runt i sängen gick jag upp o kollade tv tills kroppen slocknade, southpark. Vaknade fem minuter senare o gick o la mig, för att ligga o grubbla vidare.. Såå, jag är trött.


Får panik av det här, det finns lixom inget jag kan göra, känner mig helt värdelös o kass o får ont i magen.


Så då tänker jag, hur får man pengar?

  • Jobb? nä, just ja, jag har en kropp som knappt orkar se på tv längre, hur skulle de kunna gå o jobba?
  • Sälja nåt? Som vad? Har en TI-84 plus förstås, kanske kunde få en slant för den. Inköpspriset var ju tusenlappen så.. Så jag kollar tradera efter likadana.. jippie, en auktion går ut imorgon med ett bud på 200. Tror ni nån vill köpa min för över 500 då.. suck..

     

Nåt annat av värde har jag ju inte, hur stor ide är det o försöka sälja några kläder eller en film  eller cd eller nåt. Det kommer knappast bli sålt o om det mot all förmodan skulle bli det så blir det till så små pengar att det inte kommer märkas antar jag.



Åååh, jag orkar inte! Jag har alltså typ 600 kronor att leva av tills jul, föräldrapengen ska väl komma nån dag före får vi hoppas men va f-----n. Så här fattig var det riktigt länge sen jag var.


Kan nån stänga av mig så jag får sova i fem veckor?!!

     


Ovido - Quiz & Flashcards