Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Sara - 15 januari 2009 19:27

Här har ni radioprogrammet med kusin Klara först och sedan pappa :D

Av Sara - 15 januari 2009 18:37


Kommer ihåg när jag var liten, ja, ganska liten i alla fall. Runt en si så där 12- 13 år eller något sådant. Då bodde vi på landet, Blekhem hette det. Vi bodde i sjövillan, vilket vackert husnamn det är. En stor gård var det iallafall. Det fanns ladugård, växthus, stall och givetvis en stor herrgård. Plus en massa småhus där alla arbetare med familjer bott och bodde. Säkert fanns det mycket mer som jag inte kommer på nu bara.


Min pappa var med i radion häromdagen, en riktig kändis.. hehe.. Kolla här, andra bilden, Mats Svensson e min pappa.. Min kusin Klara är också med på åttonde bilden. Återkommer om jag kan lista ut hur jag hittar just deras prat i radion.


En gång var jag med pappa i ladugården en gång (av många), och jag undrade jättemycket varför det stod "sin" på vissa av kossornas skyltar. Det kunde tex stå "Rosa, sin".  Det visade sig att just den kossan gått i sin, vilket betydde att hennes mjölk var slut.


Ungefär så börjar jag känna mig nu, Sara, i sin.

Ammningen funkar nog inte så bra tror jag, Alfons vill ha mer ersättning och mindre tutt. Han bara somnar vid min tutte. Tutte kan man inte äta när man sover, det kan man med flaskan. Jag sörjer.



Ovido - Quiz & Flashcards