Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Sara - 8 januari 2009 19:58

Go kväll allihopa!


Oh, happy day!


Ååh, äntligen har mina paket kommit! Nu återstår bara att hämta ut dom. Det blev så typiskt att jag fick avierna precis efter vi kommit hem från dagens tur. Hoppas jag nu kan ha alla godingar jag köpt, då kanske jag slipper bli ett bittermonster nästa gång vi ska ut. Ja, jag menar inte ut som i ut på krogen utan bara ut. Ut var som helst, typ affären eller ut med soporna. Ash, i vilket fall. Jag hoppas jag vill ha kläderna, *hoppas, hoppas*.

 Rapporterar imorgon.


Dagens tur då. Ja vi hade ju inskrivning på BVC med Alfons idag. Det gick så fint så fint.

 Vikt: 4965 gram (ca 220 gram plus på 1,5 vecka, inte illa va)

 Längd: 54 cm (2 cm längre än sist)

Ujuj, vilken gosse vi har. Snart dax att köpa skridskor till honom tror jag. Så vi får våran hockeyspelare.

Men för tillfället verkar vi mest behöva ett babygym, han blir så rastlös, plus att jag skulle gärna vilja se honom kolla in alla häftiga grejer.

En till grej vi funderar på är en babylift (heter det så?) en sån där stol där de kan halvligga och gunga lite smått. Jag har bara för mig att jag hört nåt om åldersgräns på såna, ska kolla upp det närmare.

Som sagt, han blir mer än måttligt trött på att ligga o stirra i taket eller så, han vill vara med och se häftigheter i livet.


Dagens Alfons är några dagar sen jag fotade, tror dock inte jag postat den här ännu. I vilket fall så e han gullig som vanligt.. hehe..



Hej hej på er. Ha det fint nu!







Ovido - Quiz & Flashcards