Alla inlägg den 28 maj 2009

Av Sara - 28 maj 2009 19:59

Igår var jag och Alfons med Jess och Casper till Sågmyra. Vår mission var att besöka Calimero för att kolla och eventuellt ruinera oss på Villervallakläder. Jag är ju redan så gott som pank så jag köpte en solhatt, perfekt då jag självklart lyckats slarva bort Alfons svartvita någonstans på Gotland, och en soloverall. Det är som en body fast med korta ben och korta ärmar. Väldigt fint! Kommer kort på det så småningom. För idag ska jag nämligen visa upp hur underbart söt Alfons blev i sin presentmössa han fick av Jess.  Tack, tack och bock säger Alfons för den fina presenten. :)


Snygging i villervallamössa

Det kan väl ändå inte bara vara hans mors hjärta som smälter?



Efter bebisshopping tog vi en fika på cafet där inne på lager 157, det satt gott i magen innan vi traskade igenom den stora butiken. Inga större fynd gjordes där inne för min del, lika bra det kanske. Men jag hittade ett rosarött nagellack som fick följa med mig hem.

Jessica hittade lite mer men hon vägrade att uppge hur mycket hon handlat för, hon hävdade starkt att jag bara skulle skriva summan på bloggen.

Hmpfnyys, som om jag skulle göra det. Läs om vårt senaste besök i Sågmyra så ser vi alla att jag bara nämde lite försiktigt vika summor det handlade om.



Det blev bara runt 4000 steg för det äventyret.

Undrans vad en runda ger i stegväg på kupolen.. hmm.



Av Sara - 28 maj 2009 09:17

Nu känner jag att det är hög tid för mig att tipsa och skriva lite om film. En hel del av min fritid, erhm, tid går åt till film. Inte mycket går upp mot en väldigt bra film.


Eden Lake - en skräckfilm så störande och äckligt jobbig att jag funderade länge på om den var bra eller underbar.  Den är underbar, längtar efter att få se den igen. Vill ni veta lite mer kan ni t ex.  läsa HÄR, på Jockes blogg, där han skriver om filmer av bästa sort.






Ovido - Quiz & Flashcards